De leukste vakantiebestemmingen tijdens kerst

Blog De leukste vakantiebestemmingen tijdens kerst

Kerst staat voor de meesten bekend om familie, vrienden, gezelligheid, lekker eten en feestjes. Als je aan een droomkerst denkt dan denk je waarschijnlijk aan een sneeuwparadijs zoals je dat altijd in films ziet. Helaas is dit in Nederland meestal niet het geval. Bij een Nederlandse kerst worden er vaak spellen gedaan, gegourmet en nog veel meer. Wil je een keer een totaal andere kerst beleven? Dan lees je hieronder leuke vakantiebestemmingen voor tijdens de kerst.

Finland

In Finland kun je heerlijk genieten van de wonderlijke witte sneeuwwereld. Als je in een besneeuwd Finland komt, kom je in een andere wereld. Er valt genoeg te beleven, ontdek de Finse cultuur, ga skiën, langlaufen of ga op de slee met husky’s. Naast dat je al deze gave activiteiten kunt doen is misschien het allergaafste wel om ‘s nachts het noorderlicht te bekijken. 

Curaçao

Ben jij helemaal niet van de wintermaanden maar ben jij een echte liefhebber van de zomer? Het klinkt misschien gek om in de kerst naar Curaçao te gaan, maar als je een keer een totaal andere kerst wil hebben dan is het perfect. In plaats van een witte kerst, een warme kerst op het strand. 

Frankrijk

Kerst draait natuurlijk ook om liefde. Deze liefde kun je delen in de prachtige stad Parijs. 

Naast dat de stad zelf alleen al mooi genoeg is om te bezoeken kan je ook nog naar Disneyland Parijs. Tijdens de kerstdagen is het park een echt kerstsprookje die je niet wil missen. 

New York

New York is over het algemeen al een bijzondere stad om als Nederlander heen te gaan, maar tijdens de kerstdagen is dit al helemaal speciaal. In Amerika is kerst een groot feest en dit wordt dan ook groots gevierd. Je kan schaatsen midden in de stad of genieten van de grote stad. Een plek die je zeker niet mag vergeten tijdens kerst is natuurlijk Time Square.

Recente berichten